Duguláselhárítás Árak

Nálunk nincs meglepetés a munka végén…nincs méter ár, nincs xy-tól, nincs rejtett költség!

mosdó dugulásának elhárítása

Lefolyó duguláselhárítás Ára / csőszakasz

18.500 Ft.

eldugult wc ikon

WC duguláselhárítás ára / csőszakasz

38.500 Ft

Ingyenes kiszállás 0-24!

Az alábbi településekre és vonzáskörzetükben ingyenesen kimegyünk!

     Isaszeg és vonzáskörzete

olcsó duguláselhárítás 1 hét garanciával

Vállaljuk az elvégzett munka utáni 1 hétben a hiba ingyenes kijavítását

Csak egy telefon távolságra vagyunk!

Duguláselhárítás bontás nélkül, éjjel-nappal, akár hétvégén is!


+36 30 961 2934

Visszahívást kérek!

Az alábbi űrlap elküldése után a lehető leghamarabb jelentkezünk!

Mit tartalmaznak a duguláselhárítás árak?

Kizárólag teljes körű duguláselhárítás szolgáltatást kínálunk, ami azt jelenti, hogy elvégezzük a munkát az elejétől a végéig. Önnek nem kell foglalkoznia az előkészületekkel és az utómunkákkal se. Igyekszünk teljesen rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban elhagyni a helyszín: kollégáink kitakarítanak maguk után, a fehér falakat fehéren is kapja vissza. Tisztán, gyorsan és kedvező árakon dolgozunk.

Duguláselhárítás első lépései

A duguláselhárítás árak tartalmazzák a kiszállás díjakat is, amennyiben a honlapunkon ismertetett területekre hív minket. Önnek mindössze annyi dolga van, hogy felhív minket telefonon és egyeztet egy alkalmas időpontot. Ezután kollégáink kivonulnak a helyszínre, ahol felmérik a problémát és megkeresik a dugulás valószínűsíthető okait.

A módszer kiválasztása, javalatok

Az esetek 99 százalékában kollágáink már a probléma megismerése után el tudják kezdeni a duguláselhárítást. Az árba beletartozik a felmérés és a szükséges munkák elvégzése is. Amennyiben Ön igényli, extra szolgáltatásokat is elvégzünk (például vegyszeres tisztítás a hosszabb állagmegőrzés érdekében), de szolgáltatásunk az alapdíj mellett is tartalmazza a teljeskörű munkálatokat.

Vannak azonban olyan esetek, amikor a megoldás egyeztetést igényel, például ha csőtörést vagy a cső teljes használhatatlanná válását fedezzük fel.

A dugulás helyének megállapítása

Nagyon sok múlik azon, hogy hol alakult ki a dugulás, illetve a csőrendszert milyen hosszan érinti. Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek, így általában percek alatt meg tudják állapítani a dugulás helyét. Gyakran az ügyfelünk segítségével, helyismeretével sikerül kideríteni a probléma forrását. Ezután három különböző duguláselhárításra kerülthet sor.

Duguláselhárítási munka

Az a célunk, hogy olyan módszert válasszunk, amely nem jár semmiféle károkozással, például bontással vagy roncsolással. Modern eszközparkkal rendelkezünk, így képesek vagyunk összetettebb eseteket is megoldani a falak rongálása vagy a burkolatok megsértése nélkül.

Természetesen elképzelhetőek olyan extrém esetek, amikor kénytelenek vagyunk javaslatot tenni bontásra, de ilyenkor mindig egyeztetünk az ügyféllel. Nem kell semmiféle meglepetéstől tartania, ha minket választ a munka elvégzéséhez.

A leggyakrabban használt módszerek

  • Duguláselhárítás vízsugárral – a duguláselhárítás ára tartalmazza
  • Duguláelhárítás spirál segítségével – a duguláselhárítás ára tartalmazza
  • Csőcsere, bontást igénylő munkálatok – egyeztetést és további anyagköltségeket von maga után (szerencsére ritkán találkozunk ilyen esetekkel)