Duguláselhárítás Árak

Ingyenes kiszállás!

  • Budapest, Pécel, Maglód, Gyömrő, Isaszeg, Nagytarcsa, Gödöllő, Szentendre, Érd, Budaörs, Dunakeszi
mosdó ikon duguláselhárítás

Lefolyó duguláselhárítás Ára

13.500 Ft.

wc ikon duguláselhárítás

WC duguláselhárítás olcsón

19.500 Ft

Ingyenes kiszállás 0-24!

Az alábbi településekre és vonzáskörzetükben valóban ingyenesen kimegyünk!

Budapest egész területén, Szentendre és vonzáskörzete, Dunakeszi és vonzáskörzete, Gödöllő és vonzáskörzete, Gyál és vonzáskörzete, Maglód és Gyömrő és vonzáskörzete, Dunaharaszti és vonzáskörzete, Érd és vonzáskörzete, Budaörs és vonzáskörzete, Kistarcsa és vonzáskörzete, Pécel és vonzáskörzete

olcsó duguláselhárítás 2 hét garanciával

Vállaljuk az elvégzett munka utáni 2 hétben a hiba ingyenes kijavítását

Csak egy telefon távolságra vagyunk!

Duguláselhárítás bontás nélkül, éjjel-nappal, akár hétvégén is!

Visszahívást kérek!

Az alábbi űrlap elküldése után a lehető leghamarabb jelentkezünk!

Mit tartalmaznak a duguláselhárítás árak?

Kizárólag teljes körű duguláselhárítás szolgáltatást kínálunk, ami azt jelenti, hogy elvégezzük a munkát az elejétől a végéig. Önnek nem kell foglalkoznia az előkészületekkel és az utómunkákkal se. Igyekszünk teljesen rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban elhagyni a helyszín: kollégáink kitakarítanak maguk után, a fehér falakat fehéren is kapja vissza. Tisztán, gyorsan és kedvező árakon dolgozunk.

Duguláselhárítás első lépései

A duguláselhárítás árak tartalmazzák a kiszállás díjakat is, amennyiben a honlapunkon ismertetett területekre hív minket. Önnek mindössze annyi dolga van, hogy felhív minket telefonon és egyeztet egy alkalmas időpontot. Ezután kollégáink kivonulnak a helyszínre, ahol felmérik a problémát és megkeresik a dugulás valószínűsíthető okait.

A módszer kiválasztása, javalatok

Az esetek 99 százalékában kollágáink már a probléma megismerése után el tudják kezdeni a duguláselhárítást. Az árba beletartozik a felmérés és a szükséges munkák elvégzése is. Amennyiben Ön igényli, extra szolgáltatásokat is elvégzünk (például vegyszeres tisztítás a hosszabb állagmegőrzés érdekében), de szolgáltatásunk az alapdíj mellett is tartalmazza a teljeskörű munkálatokat.

Vannak azonban olyan esetek, amikor a megoldás egyeztetést igényel, például ha csőtörést vagy a cső teljes használhatatlanná válását fedezzük fel.

A dugulás helyének megállapítása

Nagyon sok múlik azon, hogy hol alakult ki a dugulás, illetve a csőrendszert milyen hosszan érinti. Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek, így általában percek alatt meg tudják állapítani a dugulás helyét. Gyakran az ügyfelünk segítségével, helyismeretével sikerül kideríteni a probléma forrását. Ezután három különböző duguláselhárításra kerülthet sor.

Duguláselhárítási munka

Az a célunk, hogy olyan módszert válasszunk, amely nem jár semmiféle károkozással, például bontással vagy roncsolással. Modern eszközparkkal rendelkezünk, így képesek vagyunk összetettebb eseteket is megoldani a falak rongálása vagy a burkolatok megsértése nélkül.

Természetesen elképzelhetőek olyan extrém esetek, amikor kénytelenek vagyunk javaslatot tenni bontásra, de ilyenkor mindig egyeztetünk az ügyféllel. Nem kell semmiféle meglepetéstől tartania, ha minket választ a munka elvégzéséhez.

A leggyakrabban használt módszerek

  • Duguláselhárítás vízsugárral – a duguláselhárítás ára tartalmazza
  • Duguláelhárítás spirál segítségével – a duguláselhárítás ára tartalmazza
  • Csőcsere, bontást igénylő munkálatok – egyeztetést és további anyagköltségeket von maga után (szerencsére ritkán találkozunk ilyen esetekkel)
Close Menu