Lefolyó dugulások okai

A lefolyó dugulásoknak számos oka lehet

Íme néhány jótanács, hogy ne okozzon bosszúságot egy wc vagy mosogató eldugulása.

  • Akár rossz csatornaszerelési szakmunka is okozhat lefolyó dugulásokat. Ha a vezetékben pl. van egy has, ott üledék keletkezik, és a szenyvízben található szilárd anyag tömörödik.
  • Lehet a jónak nevezhető takarékosság is. A bő víz kimossa a csöveket, és eltávolítja a probléma okát a portáinkon kivűlre.
  • A hideg vízes mosogatás is okozhat dugulást, mert a zsír ebben a közegben megdermed, keményedik. A jobboldali képeken látható pár extrém eset. Summa summárom, ha nem változtatunk a mosogatási, WC használati szokásainkon előfordúlhat, hogy egy "szép" napon azt észleljük, hogy a víz lassabban folyik le a szokásosnál. Ez már lehet jele egy késöbbi dugulásnak.
  • Néha valamilyen tárgy esik bele a lefoyóba, amit a víz bemos mélyen a csőbe, és már nem tudjuk kézzel kivenni, ilyen lehet pl. egy fűltsztító pálcika, tőrlőkendő, de a jó minőségű WC papírok is okozhatnak dugulást, mivel nem esnek szét víz bomlsztó hatására sem.

  • Szeretné profikra bízni a javítást? Professzionális duguláselhárítás Budapest és Pest megyében.​
Eldugult vízvezeték cső - Dugulás elhárítás Pest megyében
Eldugult vízvezeték cső - Dugulás elhárítás Pest megyében
Eldugult vízvezeték cső - Dugulás elhárítás Pest megyében
Eldugult vízvezeték cső - Dugulás elhárítás Pest megyében
Profi duguláselhárítás Budapest és Pest megye

Profi megoldások

Cégünk 2 lépcsőben szünteti meg a dugulást.
Először mechanikus úton távolítjuk el a dugulás okát. Tudjuk, hogy a zsír a csőfalon lerakódott zsírkőre és vízkőre tapad rá leghamarabb, ezért egyedülálló módszerrel második lépésként a gépi duguláselhárítás közben nagy nyomáson fecskendezünk be olyan vegyszereket, amik a maradékot is leoldják a lefolyó cső faláról. A porlasztott vegyszer a cső minden részére feljut és így oldja fel a csődugulás okozóját akár hosszú évekre!

2 hét garancia!

Vállaljuk az elvégzett munka utáni 2 hétben a hiba ingyenes kijavítását!

Csak egy telefon távolságra vagyunk!

Duguláselhárítás bontás nélkül, éjjel-nappal, akár hétvégén is!

Visszahívást kérek!

Az alábbi űrlap elküldése után a lehető leghamarabb jelentkezünk!

Close Menu